Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2012-11-30

 

Den lilla världen av fotografen Steve Bloom





Bildspel med fantastiska makrofoton av små insekter och små djur, från avlägsna delar av världen. Njut!!!

Det finns mycket mer att se hos Steve Bloom och tidigare bildspel hos Surftips - Seniorer!

Etiketter: , , ,


2012-11-26

 

Dramaten & De misslyckade konsumenternas afton





"Vi lever i en tid där kravet på mätbarhet är absolut. Helst i kronor och ören. Volym är normen. Kvalitet kommer ofta på andra plats. Vad är jag? En medborgare i ett land eller en aktör på en marknad? Vad satsar du på att lägga i just din portfölj? Är du en lyckad konsument, eller en misslyckad? Håller vi på att förvandlas till de där människorna som Oscar Wilde beskrev? De där som vet priset på allt - men värdet av inget.

Kom till Dramaten den 26 november och få några svar: det blir samtal, teater, debatt. Satsa dina aktier på något som definitivt kommer att generera ett mervärde.

De misslyckade konsumenternas afton är ett samarbete med Sveriges Radio – Radioteatern, Samhällsredaktionen och Radiokören – och är det andra samarbetet i serien aktuella nedslag. Det första hette Dramaten& En fråga om klass och ägde rum i april 2012."

Föreställningen består av tre akter och du kan se allt i efterhand tack vare inspelningen med Bambuser, 1 tim 16 min.

Etiketter: , , , , , ,


 

Interaktiv Europakarta, gränser under 2000 år





Är du intresserad av Europas historiska gränser under de senaste 2000 åren? Då ska du använda en spännande interaktiv karta, som visar hur gränserna förändrats under århundradenas lopp. Välj ett land, t ex Germany (Tyskland). Titta sedan på varje steg i tidslinjen. Börja gärna med 1900-talet. Sedan 1800-talet osv. Det framgår mycket av den interaktiva kartan, som vi inte lärde oss i skolan.

Etiketter: , , , , ,


2012-11-15

 

Z-Type – Spela och bli snabb vid tangentbordet!



Etiketter: , , , , ,


2012-11-08

 

Doro utvecklar senioranpassade mobiler



Svenska företaget Doro har specialiserat sig på att utveckla användarvänliga mobiler för seniorer. Nu tar de också hjälp av Lill-Babs. Kanske hittar du något som passar dig hos Doro.

Etiketter: , , , , , , ,


This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips