Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2013-01-18

 

Presenttips till Dig som tycker att du inte behöver något!

Visst är det så att väldigt många seniorer har fulltecknade scheman med barnbarn, kurser, hjälp till vänner och mycket annat. Därför kommer vi oss inte för att sitta ner och skriva om våra liv. Vi har levt under en period med stora förändringar - mycket att berätta om. Men barnbarnen har ofta inte ro att lyssna idag.

Men om du sätter dig ned och skriver om din familj, uppväxt, vänner, sommarlov, jobb, bröllop, barnaåren osv så uppskattas det säkert av barn och barnbarn. Särskilt om du hittat foton som du scannat in i din berättelse.

Vilket stort projekt! säger många. Jag är inte van att skriva och jag minns inte så bra. Men nu finns det en webbplats - tillminabarnbarn.se - där du får hjälp med strukturen till din berättelse. Välj de teman som du vill ha med i din bok. Leta fram foton. Och börja skriva. Snart har du säkert fått blodad tand.

När du känner dig klar, kan du printa ut själv hemma eller beställa inbundna böcker som du kan ge bort till släkten. Låter inte det som en bra idé! Läs mer på hemsidan och se en videodemonstration!

Du får ett konto till webbplatsen och en presentask för 374 kronor. Då kan du botanisera bland 120 sidor mallar till dina egna berättelser med bilder. Du kan göra din släktberättelse hur tunn eller tjock du önskar. Du kan a) skriva ut boken själv, b) beställa en tryckt bok eller c) bjuda in 20 släktingar och vänner att läsa boken på Internet med lösenord. I 2 år säkerhetslagras din bok på webben.

Etiketter: , ,


2013-01-14

 

KlickIT - Lär dig använda datorn och Internet!



Etiketter: , , , , , , ,


This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips