Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2009-07-30

 

Små minidatorer säljs som smör i solsken

Funderar du på att köpa en bärbar dator? Kanske en minidator för att den är lätt och har lång batteritid? Under det senaste halvåret har minidatorerna ökat starkt, speciellt i Europa, där de har 45 % av den bärbara marknaden. I den här artikeln kan du se en tabell över vilka datormärken som säljer bäst. Nu utrustas minidatorerna med kraftfullare grafikkretsar, som driver upp priset men förbättrar användningen.

Tommy k Johansson har i sin blogg följt utvecklingen av minidatorer. På den här länken hittar du de flesta av artklarna som Tommy har skrivit under det senaste året om minidatorer. Du får en utmärkt överblick över marknaden! Men titta på datum för artiklarna för att läsa det nyaste. Och kolla upp vad användare inte är nöjda med.

Bildkälla: Flickr/zieak

Uppdatering 15 aug 2009: Därför ska du välja Linux till din minidator

Etiketter: , , , , ,|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips