Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2010-10-09

 

Anteckna i webbfönstret med MarkUP

MarkUp Brukar du rita och göra anteckningar på pappret när du läser? För att minnas och för att fånga dina idéer i flykten? Det är ju betydligt svårare när du surfar! Men inte nu längre!

Med gratistjänsten MarkUp drar du bara MarkUp-bokmärket upp till bokmärkeslisten i webbläsaren. När du sedan är inne på en webbsajt som du vill göra anteckningar på, så klickar du på bokmärket. Då får du tillgång till MarkUp-verktygen:

• penna så att du kan variera färgen och tjockleken på skriften
• fyrkant och cirkel som du kan använda för att markera med
• pilar i färg och varierande storlek
• text som också kan varieras i färg och tjocklek

När du är klar med anteckningarna kan du publisera med knappen Publish. Då får du upp ett fönster där du drar den gröna pilen till höger och fram kommer en webbadress som du bör kopiera och sedan spara - för eget bruk eller eposta till intresserade vänner.

Så praktiskt! MarkUp kostar inget, kan rita på alla webbsajter som jag är inne på, kan utmärka med pilar och skriva färgade texter och till sist publicera för att spara det jag gjort och dela med mig till vänner.

via eHub

MarkUp.io - Draw On Any Webpage

Etiketter: , , ,|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips