Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2010-11-14

 

Lär dig mer om Sociala Media!

Lärverktyg Vi behöver alla lära oss mer om allt nytt som händer för att hänga med i den snabba utvecklingen i dagens samhälle. Och det har blivit så mycket enklare när vi bara behöver klicka igång ett videoklipp och ta del av en pedagogisk presentation på några minuter.

Du kan till exempel lära dig mycket genom att titta på presentationer om Sociala media, om hur man skapar Ljud och Rörligt media till berättelser som du vill bygga. Bli inte förskräckt av att det här är videor utvecklade för högskoleutbildningar. Filmerna är engagerande att lyssna på - till och med med din mobil - och du blir säkert nyfiken på hur du kan använda olika IT-verktyg för ditt eget lärande.

Titta på de tre första avsnitten i serien om Sociala media, du kan hoppa över avsnitt 4 och 5 som gäller högskoleutbildning, men titta gärna på resten av avsnitten, inte minst Mer om sociala media, där du får flera bra länkar som du kan fördjupa dig i.

Har du planer på att göra berättelser på webben med bild och ljud kommer du att ha stor glädje av avsnitten som handlar om Ljud och Rörligt media.

via LearningNet: Sociala media i underisningen. Nytt lärobjekt från SNH i serien om verktyg för lärande

Etiketter: , , , , , , , ,|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips