Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2010-11-04

 

Varför inte ge en mobil som julklapp till far- och morföräldrarna?

Doro Phoneeasy 332gsm Svenska Doro har specialiserat sig på mobiler som är lättanvända och utprovade tillsammans med äldre för att tillgodose deras behov. Det här har blivit ett framgångsrecept för Doro i många länder.

I slutet av november 2010 lanserar de sin senaste seniormobil - Doro Phoneeasy 332 gsm. Mobilen har stora knappar som på hemmatelefonerna, så att man inte riskerar att trycka fel. Den har också högt och klart ljud och flera modeller är speciellt utrustade för personer med hörapparat. Texten är stor och läsbar.

Om man råkar ut för ett olycksfall finns en larmknapp med automatisk uppringning till närstående eller hemtjänst och man kan skicka ett SMS som är färdigskrivet just för krissituationer.

Mobilen har också tre knappar med färdigprogrammerade telefonnummer till närstående som man ofta ringer till - praktiskt och bekvämt. SMS-meddelande når man med en SMS-knapp. Allt detta för att göra användningen enkel.

Surftips - Seniorer:
Androidmobil eller Seniormobil? – Det är frågan!
Sökning på "seniormobil"

via IDG/M3: Doro Phoneeasy - ny mobil för äldre


IDG/IT24 - 9 nov 2010: Svenska seniormobiler går som smör i solsken

Lilla gumman – 17 dec 2010: Vill du ha världens kanske enklaste mobil??

Etiketter: , , , , , , ,|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips