Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2008-07-07

 

Svenska videoguider om säkerhetsprogram

Är du villrådig inför vilket antivirusprogram du skall skaffa härnäst? Hos Mjukvara.se kan du titta på videoguider som förklarar på svenska vad som är bra med respektive program och vad som är programmets svagheter. Varje videoguide är på 2 - 4 minuter och ger massor med värdefull information om internetsäkerhet.

Mjukvara.se är en webbplats som är specialiserad på att hjälpa vanliga användare att få ut mer av datorn och få hjälp med val av programvaror. Christian Rudolf är ansvarig skribent på Mjukvara.se och testar, recenserar och jämför programvaror.

Hos YouTube finns det ett 30-tal videoguider från Mjukvara.se som recenserar livräddarna för alla Windowsdatorer - program för antivirus, antispion och brandväggar. Mjukvara.se bedömer också ett antal backuptjänster på internet, som det kan vara praktiskt att använda. Vissa program är gratistjänster, andra är betalprogram.

Mjukvara.se har tips om program för alla behov och plånböcker. Prenumerera på webbplatsen, så kan du ta del av nya videoguider när de kommer ut!

Bildkälla: Flickr/jorgempf

Länk Nyckelord: Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips