Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2012-02-28

 

Ny smart seniormobil från Doro

Doro Experience Svenska Doro har en serie med mobiler som är framtagna för att vara enkla att handha, de så kallade seniormobilerna. Nu kommer Doros första smarta mobil med Androidsystem. Den visas på Mobilmässan i Barcelona och väntas komma ut i handeln efter sommaren och kommer då att kosta cirka 3.500 kronor.

Doro Android


Mobil.se skriver från mässan: "....den stora skärmen är ett lyft jämfört med tidigare modeller från företaget. Doro har också nästan helt lyckats dölja att det är en androidtelefon som det rör sig om. Fokus ligger som i andra produkter i företagets serie på tydlighet och enkelt handhavande. I och med den stora pekskärmen känns det också som att företaget fått till ett enklare system."

Doro har testat ut mobiler tillsammans med seniorer och har lärt sig vad som fungerar i seniorermobiler. Lägg namnet Doro Experience på minnet! Mobilen kan bli en fin avlastning för mitt minne!

Etiketter: , , , , , , ,|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips