Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2012-08-16

 

Guldgruva med tips för iPad – appar, videoguider, artiklar...

Guldgruva med tips om iPad Har du börjat leka med tanken på att skaffa en surfplatta? Kanske till och med den marknadsledande iPad? Du kan då välja mellan en prissänkt iPad 2 och en iPad 3 med Retinaskärm - en väldigt skarp skärm som det går bra att läsa på också i skarpt solljus.

Du upptäcker snart att du behöver diverse program till Paddan, sk appar, för att surfandet ska bli trivsamt. Under årens lopp har det utvecklats hundratusentals appar för iPad och varje dag presenteras nya. Många är gratis, andra kostar några kronor i App Store.

Men vilka appar ska jag då välja? Du behöver få hjälp av recensioner och tips från andra som har samma IT-användarbehov som du.

Jag har samlat tips om bra iPad-appar i en bokmärkestjänst hos Meaki, där du kan leta och plocka fram vad du behöver.

Sajten bygger jag på hela tiden med nyheter - det senast inlagda finns till vänster i varje samling. Använd högerpilen för att se allt inom respektive undergrupp!

Bästa sättet att undersöka vad som finns under de olika rubrikerna är att klicka på tumnageln till vänster. Då kan du läsa den webbsajtens framsida i fönstret.

Bokmärkessidor om iPad
iPad artiklar,
iPad apps,
iPad appar  (på svenska),
iPad Resurssidor,
iPad tutorials (videoguider),
iPad för nybörjare.


Du kan också klicka på länken Slideshow ovanför tumnaglarna. Bläddra sedan med framåtpilen igenom bildspelet och stanna när du blir intresserad. Överst finns länken "click here to open site". Använd den, sedan är du inne på webbsajten. Stäng webbläsarfliken för att komma tillbaka till bokmärkestjänsten om iPad.

När du klickar på Text-ikonen kan du se alla webbsajterna i ett fönster och läsa en kort beskrivning av varje sajt. Möjligheterna att hitta något intressant är många!

I min sammanställning med LIveBinders hittar du artiklar från 2011-2012 om iPad 2, jämförelser med andra surfplattor och masssor med tips i artiklarna.

Förhoppningsvis hittar du mycket här som gör att du kan bli en proffsig iPad-användare! Lycka till!


Etiketter: , , , , , , , , , , ,|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips