Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2009-07-23

 

Dropbox - rädda filerna innan hårddisken lägger av

Getdropbox.com Hur ofta säkerhetskopierar du dina filer? Har du tänkt på att datorns hårddisk helt kan lägga av när du minst anar det - innan du har hunnit säkerhetskopiera de filer som du verkligen inte vill bli av med?

Tänk vad bra det vore med en tjänst där man lätt kan dra sina viktiga filer till ett program som säkerhetskopierar. Det skadar ju inte om det dessutom är gratis. Jag har en seniorbekant som lyckades rädda vissa filer tack vare Dropbox som jag rekommenderat innan hans hårddisk lade av för gott.

Bloggliv har skrivit en initierad artikel om Dropbox, som är en alldeles utmärkt gratistjänst. Läs, begrunda och registrera dig för ett gratiskonto. En dag kommer du att vara glad för det beslutet. Dropbox är lätt att använda, du kan spara viktiga filer successivt och alltid vara på säkra sidan. Du kan också använda Dropbox för att synkronisera dina datorer om du har flera, så att alla filer har den senaste versionen.

Leva i Molnet:Dropbox, pedagogiskt förklarande video

Etiketter: , , , , ,|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips