Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2010-09-28

 

Fina resultat i prestandatest av Microsoft Office 2010

Microsoft Office 2010 TechWorld har ett stort test av betalversionerna av Microsofts Officepaket 2010. Programsviten jämförs i tunga test med Office 2007. Målgruppen är huvudsakligen företag. Om du behöver Officeprogram för stora skrivjobb eller för tunga beräkningar bör du läsa det här testet. Office 2010 visade sig kunna spara så mycket som 35 % av arbetstiden för alla programmodulerna.

Men om du inte är en så krävande användare, kan du kanske nöja dig med onlineversionen Webb Apps i Skydrive, som är en gratistjänst för MS Office 2010. Så här sammanfattar TechWorld:

....Tyvärr är online-funktionen Skydrive väl begränsad jämfört med Google Docs och priset för Office-paketet är ganska högt....

Titta därför på gratistjänsten Google Dokument, som kan öppna alla Microsoft Officefiler och som funnits på webben i flera år och bara blir bättre med tiden. Du publicerar lätt dina dokument på webben med Google Dokument och kan skicka en webbadress till intresserade. Det är lätt att samarbeta i dokumenten. Om du vill lägga ut PowerPoint-presentationer på nätet har Google Dokument en fördel som de flesta andra tjänster inte har - länkarna i presentationen fungerar på nätet!

Etiketter: , , , , , , , ,|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips