Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2012-01-12

 

Webbutbildning – iPad MasterClass

iPad Academy MasterClass Har du skaffat Apples iPad-platta och vill lära dig använda den? Ipad Academy har en blogg med massor med gratistips. Nu startar de också en onlineutbildning och har höga krav på kvalitet när de kallar den MasterClass.

Du kan titta på tre gratis videoguider från utbildningen, som ligger på webben, är 5-6 minuter långa, på engelska, så får du en uppfattning om hur det kan komma att bli. Om du bokar dig för MasterClass den här veckan - dvs 9 - 15 januari - kan du delta i kursen som innehåller ytterligare 21 videoguider och pågår i fem veckor. Du har därefter tillgång till alla 24 videoguiderna under tre månader och kan alltså gå tillbaka och träna genom att titta på videoguiderna och pröva på genom att själv testa på din iPad. Priset för att delta i MasterClass är 260 SEK. Priset kommer att höjas något, när erfarenheterna från första utbildningsomgången bakas in i en ny version av MasterClass.

Titta på gratisutbildningen och se om den passar dig:

Navigation Basics
Free iPad Guides
iBooks Apps -

Jag är förtjust i deras videoguider! De är pedagogiska och takten är lagom, de är lätta att följa, man lär sig mycket genom att bara titta och sedan testa själv på iPaden.


Surftips - Seniorer: Guider till iPhone och iPad

SeniorNet Sweden: Claes Hemberg, krönikör: iPad-pensionär på gång

Etiketter: , , , , , , , , , , ,



|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips