Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2011-11-23

 

Guider till iPhone och iPad

Apple iPhone Har du planer på att skaffa en smart mobil eller en pekplatta? Apple har nått stora framgångar med sin iPhone och pekplattan iPad tack vare att de är så lätta att använda. Man behöver för det mesta inte läsa finstilt text i handledningsböcker.

Men det kan ändå vara tryggt att i början ha en guide, som slussar mig igenom nyheterna och tipsar om matnyttigt. iPhoneguiderna för nybörjare är alldeles utmärkta följeslagare! Nybörjarguiderna berättar i text hur man gör stegvis och visar också med foton. Andra guider visar med video hur man använder mobilen.

Apple iPad IPhoneguiderna fungerar också som handledning för pekplattan iPad, eftersom operativsystemet iOS är detsamma. Till iPad finns videoguider på engelska som är utmärkta om du är IT-novis och vill lära dig använda pekplattan med alla dess finesser.

Inför julen 2011 har surfplattan nyligen utsetts till årets julklapp av elektronikbranschen. Det är inte otroligt att den prognosen faller in.

iPhoneGuide för nybörjare - del 1 - del 4


iPhoneGuider för användare


Videoguider till iPad (på engelska)


IT och Äldre/Iphoneguiden: Telia bekräftar – iPhone dominerar

Uppdaterat 20 december 2011:
Utbildning om iPad/iPad 2 i form av 130 minuters HD video på engelska från ScreenCastsOnline . Kostar 4.99 USD (35 kr) i iTunes App Store.

Uppdaterat 6 januari 2012:
IpadAcademy: New Online iPad Video Training Course! Registration Opens Jan. 8

iPad Academy Master Class – More Information About the Course

Apple Support: iPad Support

Välj ett ämne i vänsterspalten. Då kommer du vidare till manualer, artiklar, forum mm. iPad Support är gratis och på engelska - men försök med att använda Googles översättare Translate. Alla manualer finns också samlade på ett ställe.

Etiketter: , , , , , ,|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips