Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2006-05-19

 

Bild i bild i bild...

Datorn ger oss fantastiska möjligheter att vara interaktiva, att utforska och upptäcka. Det är just vad bildkonstnären Andries Odendaal vill att du skall göra med den här bilden.

Starten är kanske inte så spännande med ett mansansikte. Men sätt fyrkanten någonstans på bilden och klicka dig in i bilden. Sedan är det bara att zooma vidare. Och vidare. Och vidare.

Och upptäcka att digitala bilder som är sammansatta som de är här ger nya upplevelser som ett enstaka foto inte ger - av ljus och mörker, av glädje och sorg....

Andreis som är verksam i Sydafrika har i det här konstverket satt samman cirka 200 foton som andra fotografer har tagit och skapar något helt nytt med den djupdimension som det innebär att man kan zooma in och ut och undersöka bilderna på nya sätt.

Han har mycket intressanta tankar om vilka möjligheter som skapas när man kan interagera med fotona. Läs intervjun med honom långt ned under "project background"!

Och njut av din upptäcktsresa när du zoomar in och ut. Variationerna är oändliga!

Nyckelord:

via IDG.se


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips