Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2007-01-04

 

Lär dig IT med VideoGuider!

PC för Alla/Videoguider Det mesta är svårt innan man har lärt sig det! Det gäller inte minst i datorernas värld! Ofta har man inte någon till hands att fråga utan måste pröva sig fram. Men nu börjar det att finnas korta videofilmer på webben, som lotsar dig igenom nya program, berättar om programtips och visar hur man gör.

PC för Alla har lagt upp ett tiotal korta videoguider på sin hemsida. Du når dem från länken Videoguider under Nyttigt i vänstra spalten. Här kan du t ex lära dig hur du avinstallerar program, hittar finesserna i nya Windows Media Player och Internet Explorer 7, tar reda på bildinformation om det foto som du vill använda på hemsidan, lär dig hur du defragmenterar hårddisken och mycket annat.

Jag har länge här i Surftipsen talat mig varm för att använda program för RSS-flöden, så att man lätt kan följa med allt nytt som händer på webbsidor man är intresserad av. Nu finns det en utmärkt videoguide om detta - Få koll på nyheterna med RSS. Videoguiderna är ett smart och trevligt sätt att lära sig på!

Skapa videoguider för PC för Alla!
Många tillverkar redan idag egna videoguider! Nu bjuder tidningen in alla utvecklare att skapa korta videos för utbildning som kan publiceras på hemsidan. Du kan höra av dig till tidningen och få det program som tidningen använder för sina videoguider - BB Flashback!

Det är en kul idé! Hoppas att många deltar med att bygga en stor kunskapsbank med videoguider! Vi behöver bra videoguider på svenska!

Länk Nyckelord: , ,


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips