Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2009-03-02

 

Publicera dina foton i en tryckt fotobok i färg!

Cay Nylund/Ostkusten De flesta brukar säga att det viktigaste som de skulle rädda vid en brand - efter anhöriga och husdjur - är fotoalbum. Till albumen har vi ju valt ut speciella foton. Här finns hela vårt livs historia.

Ställ kostnaden för att riskera att förlora allt mot priset för en fotobok med bästa tryck på 96 sidor foton, som du själv har valt ut och komponerat i boken.

Photohomes albumtjänst skall ses i ett sådant här sammanhang. Titta på hur det kan se ut här på webben! Bli inspirerad av fantastiskt vackra fotoböcker som ger inspiration till den egna.

Ett bra sätt kan vara att börja med att ladda upp foton helt gratis till Photohome och visa dem som bildspel för dina vänner. Möjligheterna är många.

Missa inte att titta på några av de vackra fotoböcker som presenteras på webbplatsen. Jag har njutit speciellt av Cay Nylunds fotobok på nätet från Ostkusten - trakter som jag alltid kommer tillbaka till och aldrig kan bli mätt på. Det finns mycket annat som du också kan botanisera bland hos Photohome!

Tipstack till Moderskepppet

Etiketter: , , ,|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips