Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2006-11-24

 

Mikrodatorn positiv till Vista i test

Mikrodatorn nr 15 - Allt om Vista Är du intresserad av det nya operativsystemet Windows Vista? Funderar du kanske på att köpa det till din dator? Eller planerar du att köpa en ny dator i början av 2007? Se då till att operativsystemet Vista är installerat på datorn. Vissa råder till att vänta med köp av ny dator något år till priserna har gått ner.

MikroDatorn har nu testat den skarpa versionen av Vista som snart levereras till företag som har licenser. De har gjort ett grundligt test av den här Vistaversionen som du kan läsa på webben - Stabilt Vista utklassar XP.

Slutsats
Microsoft har lyckats få till ett Vista som utklassar tidigare Windowsversioner i funktionalitet och hur det inverkar på användandet av datorn.

Att program och dokument är sökbara i startmenyn sparar till exempel mycket tid. Vista är stabilt, snabbt och har tillsammans med XP-drivrutinerna bättre hårdvarustöd än något tidigare operativsystem.

Nu gäller det för alla program- och hårdvarutillverkare att göra sina drivrutiner och program kompatibla. Det råder ingen tvekan om att Windows Vista är färdigt.


Du kan också ladda ner det senaste numret av Mikrodatorn - nr 15, 2006, i pdf-format och prova tidningen. Det är gratis och tidningen har ett temainslag på 12 sidor om Vista.

OBS! Varannan dator klarar inte kraven hos Windows Vista.

Länk Nyckelord: , ,


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips