Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2006-12-18

 

Du, vi alla - Årets person utsedd hos Time Magazine

Time Magazine - Person of the Year 2006 År 2006 har varit ett fascinerande år för alla som varit aktiva på Internet - som surfare eller som konsument av filmer hos YouTube, som musikskapare eller musikälskare i MySpace, som fotograf med glädje av tjänster för egna foton eller lustfyllt tittande på andras foton hos Photobucket, Flickr och många andra fototjänster, som författare eller användare av Wikipedia eller som bloggare eller bloggläsare.

Time Magazine utser Årets person och i år har Du/You utsetts. Det är spännande som ett erkännande av den stora förändring som har skett på Internet. Du som användare skapar nu innehållet i många av de program som du besöker. Vad vore alla dessa sajter utan de foton, videofilmer och texter som användarna lägger in? Programmen ställs till vårt förfogande att använda, utan särskilt höga krav på kunnande! Och vi har med entusiasm tackat ja till dessa erbjudanden. Allt detta har blivit möjligt tack vare den nya webben och bredbandets snabba uppkoppling till det globala nätet!

Här finns hela innehållsförteckningen med länkar till alla artiklarna i juldagens nummer av Time Magazine 2006 - med mycket läsning om det gångna året och med föraningar om vad som komma skall.

Länk Nyckelord: , ,


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips