Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2006-05-15

 

Fotobildspel med originalmusik

Har du fina foton som du vill visa på webben? Nu finns det många fotosajter som erbjuder gratis utrymme. Men vMix erbjuder något därutöver. Fotobildspel med originalmusik. Och det helt gratis!

Man kan mycket enkelt ladda upp alla foton som man vill använda, sedan man har registrerat sig med epostadress och lösenord hos vMix. Många av musikstyckena är på 3 minuter och då kan man få med drygt 25 foton.

När man har laddat upp sina foton i omgångar, drar man ner tumnagelbilderna till tidslinjen längst ned i fönstret i den ordning som man vill att fotona skall visas.

Därefter väljer man musik. Man kan lyssna på musikstyckena och välja den originalkomponerade musik, som man tycker passar bäst till fotona. Kompositören får med en upphovsrättslänk i slutet av bildspelet.

Det sista steget är att välja en av fyra ramar till bildspelet och att spara bildspelet med musiken.Glöm inte att spara - Save!

Sedan kan man kolla att allt fungerar som man tänkt sig. Bildspelet kommer att finnas på vMix's hemsida. Men om du har en egen hemsida eller en blogg kan du också kopiera koden till bildspelet och lägga in och visa på din hemsida/blogg.


Videos by vMix Member:
AnitaRi


Upphovsmannen är intervjuad om den här tjänsten av Robin Good. Du kan lyssna på intervjun eller läsa en textversion av intervjun.

vMix är också en utmärkt tjänst för dig som har videofilmer som du vill lägga upp på webben. De visas på vMix' hemsida.

Med vMix är det väldigt enkelt att göra ett fotobildspel med musik på webben. Pröva själv!

Nyckelord: ,

Bildspel: Skies Foton©Anita Rissler

Musik: "Ship At Sea" by Billy Goodman

Textkälla: Robin Good


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips