Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2006-05-31

 

Articus.se - Konst på nätet!

articus.se För oss konstintresserade att njuta av och för konstnärer att för en billig penning nå ut med sin konst till en stor publik på webben.

Articus.se har cirka ett halvår på nacken men har redan ett hundratal konstnärer engagerade. Articus har både en webbplats där konstnärerna ställer ut och en blogg med information och med konstnyheter - naturligtvis med rikligt med konstverk av de deltagande konstnärerna. I bloggen kan man prenumerera på nyheter med RSS-flödet och få möjlighet att läsa alla nyheter och se alla nya konstverk så snart de publicerats.

På articus.se kan du hitta konst av såväl etablerade konstnärer som av personer där konstnärskapet inte är ett yrke. Detta är samlingsplatsen som ska knyta samman dessa konstskapare med konstintresserade som önskar ha unika, originella och vackra konstföremål i sina hem. Här kan du finna verk i alla prisklasser och inom alla genrer!

Articus webbplats kan man välja vilken konst man vill titta på under länken KONST - akryl, akvarell, litografi, olja, skulptur eller serigrafi. De konstverk som du vill titta närmare på kan förstoras med ikonen för förstoringsglas.

Articus ger en utmärkt möjlighet för oss alla att hitta den konst som vi vill umgås med dagligen!

Nyckelord: ,

Bildkälla: articus.se


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips