Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2006-11-30

 

Får man driva med monopolen?

Skyffert häcklar Apoteket Apoteket och Systembolaget har vi svenskar ett grundmurat förtroende för enligt en undersökning som gjorts nyligen av Svenskt Kvalitetsindex. Bra! Då får man väl också skoja med företagen! Det gör i alla fall Henrik Schyffert med Apoteket i en sketch på Norra Brunn hösten 2006.

Men nu är det ju inte mer än rätt att vi visar Apotekets utmärkta video om deras nya service, som innebär att man kan få medicin och apoteksvaror hemskickat. Ja, vi såg försäljningssiffror nyligen som visade att det var kondomer och fertilitetstest som toppade listan av beställningar till hemadressen. Hur man nu skall tolka det? Kondomer och fertilitetstest. Plus eller minus eller plus/minus/noll till antalet i befolkningen 2007?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Lådvinstest Systembolaget propagerar inte för hemsändning av flytande varor, men väl för datummärkta boxviner. Men datummärkningen på boxarna engagerar knappast de här två killarna som i videon Lådvinstestet hos Bubblare.se jämför lådviner för att utröna vilket av vinerna som ger de bästa resultaten på - ja, just det, nykterheten. Det är både roligt och välspelat!

Om du inte blir inspirerad av videon att prova ett boxvin, föreslår jag att du i stället gör det som personalen hos Systembolaget måste göra varje dag - gissa åldern hos kunderna. Hur duktig är du på att bedöma åldern hos unga? Systembolaget har tagit fram ett test , där man får se tio ungdomar och sedan ska man gissa om de är yngre eller äldre än 20 år. Alla kunder förstår ju faktiskt inte varför de måste visa legitimation på Systemet. Pröva testet själv och se direkt efteråt hur det gick för dig!

Länk Nyckelord: , , , , ,


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips