Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2007-09-14

 

Mixa din egen video om hajar

Discovery Videomixer Discovery gör det möjligt för oss som inte är så haja på att göra videofilmer att träna oss - på videosnuttar om just hajar. Det är riktigt roligt och här finns också massor med hajvideos som andra har gjort med samma utgångsmaterial och det är spännande att se vad olika berättelserna kan bli.

Du får tillgång till ett antal videosnuttar att välja bland. Det är inspelningar med hajar och människor som dyker med hajar. Här finns också grafik med pedagogiska texter. Ljudsnuttar kan man lägga in mellan filmklippen. Musik kan man lägga på under hela presentationen. Det finns övergångar som är tecknade som man kan använda mellan klippen.

Du sammanställer dina klipp på tidslinjen i nedre delen av fönstret genom att dra dem på plats i den ordning som du önskar. Det är allt! Mycket roligt och lärorikt! När du sedan sparar din video skall du registrera dig. Då får du också tillgång till webbadressen till din video. Så här blev min video. Då hade jag lagt in litet för mycket material för att allt skulle komma med under den videominut som man har till sitt förfogande. Lycka till!

Länk Nyckelord: , ,


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips