Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2007-09-05

 

Upplev världen genom interaktiva panoramavyer!

Patrouille des Glaciers Res virtuellt och ta dig upp på de högsta bergstopparna i världen - njut av utsikten från Machu Pichu i Anderna, vandra på Kinesiska muren i solnedgång, flyg över Sydney! Med panaramabilder som gör att man kan se 360 grader runt om och vandra uppåt och neråt i bilden är det här en fascinerande möjlighet att komma ut i världen från den egna datorn.

Nu finns det massor med motiv att titta på från Panoramas.dk - Colosseum i Rom, Petra i Jordanien, Taj Mahal, Kristusstatyn i Rio de Janeiro med panoramavy över hela staden, Chichen Itza med Mayafolkets pyramidtempel i Mexico, följ med på en gondoltur i Venedigs kanaler, besök ispalats i St. Petersburg och mycket, mycket mer.

Det krävs att man har gratisprogrammet QuickTime i datorn. Vänta tills bilden har laddats in, vilket kan ta ett litet tag om man inte har snabb uppkoppling eller stort minnesutrymme i datorn. Drag sedan i bilden som kan ses i 360 grader. Du står i mitten och ser dig runt omkring. I vissa bilder är det också intressant att tita uppåt och nedåt. Zooma in i fotot med Shifttangenten och zooma ut med Ctrltangenten.

Missa inte skidturen i Patrouilee des Glaciers i Alperna. Där deltar man med skidåkarna, så se till att du har ljudet påslaget. Du som har läst Da Vincikoden kan följa med till 15 platser som figurerat i boken. Det finns många andra motiv i popupknappen högst upp till höger.

Länk Nyckelord: , , , ,


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips