Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2007-11-29

 

IT-ordboken för alla - Följeslagare i IT-djungeln

Docendo/IT-ordboken för alla av Jan MalmstedtVad gör du när du stöter på nya IT-begrepp som DVI, RSS, num lock eller filnamnsändelser som .psd? Nu kan du slå dig ner i sköna läsfåtöljen med IT-ordboken för alla och få svar på dina frågor av Jan Malmstedt. Boken handlar om sådant som är nyttigt att veta i IT-världen, om datorer och datorutrustning, Internet, program och spel och inte minst om datorsäkerhet. Dessutom tar ordboken upp begrepp inom telefoni och mobiltelefoni, behandlar ljud, radio och tv-området och ger utmärkta förklaringar om digital fotografering.

Boken är tilltalande med lättläst tvåspalt, läckert glättat papper, sidor som är sköna att bläddra i och på de flesta uppslag möter man någon färgbild.

"Har du börjat som en nolla i IT-kunskap och läser allt fler uppslagsord är du snart en etta. Lova mig bara en sak: bli inte någon odräglig datasnobb som proppar språket fullt med svengelska dataklyschor!" De här orden får vi med oss på vägen av författaren Jan Malmstedt och de anger klangen i den här matnyttiga och trevliga ordboken. Jag kan garantera att man fastnar lätt i läsfåtöljen och är mycket IT-klokare varje gång som man slår ihop boken.

Bildkälla: Docendo/IT-ordboken för alla av Jan Malmstedt

Länk Nyckelord: , ,


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips