Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2007-11-09

 

Nybörjarguide om brandvägg i datorn

brandvägg Visst har du ofta hört talas om brandvägg i datorn! Men tycker du att du riktigt har klart för dig vad du behöver göra för att skydda dig och datorn? Om inte, så har du säkert stor glädje av att läsa Tommy K Johanssons Nybörjarguide: Det här är en brandvägg.

Han tipsar också om fem bra brandväggsprogram som man kan ladda ner till datorn. Tommy är chefredaktör på tidningen Allt om PC och han skriver om sådant som är användbart och aktuellt om PC-datorer och internet på ett lättillgängligt sätt i sin Blogg om Datorer & Internet. Prenumerera på Tommys blogg, så missar du inga nyheter! (Hur prenumererar man på RSS-nyheter?)

Surfa Lugnt-kampanjen har också en speciell sida om hur man surfar säkrare med program och hjälpmedel, videofilm och annat godis.

Bildkälla: cc Phil Campbell

Länk Nyckelord: , , , ,


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips