Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2007-11-10

 

"Apples iPhone förför" - Är lättast att använda enligt test

Apples iPhone Hysterin är just nu fullständig i England och Tyskland där iPhone släppts för Europamarknaden. Du kan läsa mer om detta och recensioner av iPhone i lästipsen längre ned.

Svenska användbarhetskonsulten Inuseful har låtit testa fyra mobiler med fem användare och kommit fram till att den mobil som både föredrogs av de flesta och där användarna klarade av att genomföra alla testuppgifterna var Apples iPhone.

Sony Ericssonmobilen W910 kom på andra plats i testet följd av Nokia N95, medan HTC Tytn, Windowsmobilen, kom sist. Det var flera som fick problem med Windowsmobilen, en person kunde inte ens ringa med den.

Resultaten presenterades i veckan på Användbarhetsdagen vid IT-universitetet i Göteborg och Göteborgs-Posten har skrivit om undersökningen. Time Magazine har nyligen utsett Apples iPhone till 2007 Års Bästa Uppfinning.

Så småningom kommer vi också att få veta mer om "Googles mobil", som visade sig inte vara en pryl att hålla i handen utan en öppen utvecklingsplattform och ett partnerskap med ett drygt 30-tal utvecklingsföretag. Plattformen och det stora antalet utvecklare kommer att bli tuffa konkurrenter till existerande mobilleverantörer. Hos PC för Alla hittar du svar på många funderingar du har om Googles inhopp på mobilmarknaden i veckan som gick.

Satsningen på trådlös uppkoppling till webben via mobiler är den framtid vi går till mötes med stormsteg. Du hittar spännande tankar och intressant läsning om hur vår användning av datorer, mobiler och internet kommer att förändras. Aftonbladet bad sex expertbloggare beskriva sina framtidsvisioner. Det innebär säkert förändringar för dig också!

Läs mer:
PC för Alla: De 10 vanligaste frågorna om Android - Allt du behöver veta om Googles coola mobilsatsning
TIME: Invention Of the Year 2007: The iPhone
BBC News: Apple iPhone fever begins to grow
Guardian Unlimited har i fem artiklar tittat närmare på iPhone:
Not sensible, but, oh, the joy of it!
iCame, iSaw, iPhoned
Will O2 woes burst the iPhone's bubble?
Is the iPhone music to your ears?
The iPhone reviewed: The iPhone's technology is amazing, especially the touchscreen - but being locked to O2 is a worry

Bildkälla: Apple iPhone/Guardian Images

Länk Nyckelord: , , , , , , , , ,


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips