Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2008-03-29

 

Avlasta minnet - Bli påmind via epost med YourLi.st

Informationen sköljer över oss. Det är lätt att glömma bort viktiga händelser. Då är det skönt att ha ett IT-stöd som aldrig glömmer något eller förtröttas.

Extraminne är en utmärkt gratistjänst på svenska med påminnelser till eposten eller till mobilen med SMS. Det är också lätt att få en överblick i den digitala kalendern över månadens viktiga händelser. Extraminne utvärderas nu av Hjälpmedelsinstitutet i projektet Internet för Äldre.Påminn mig! YourLi.st är en likartad tjänst med påminnelser via epost. Man behöver inte ens registrera sig och det är lätt att lägga in nya uppgifter, speciellt om man använder bokmärkningen med Remind me som alltid finns tillhands i webbläsaren. Man drar bara ikonen upp till bokmärkeslisten och när man vill göra en ny påminnelse, klickar man på bokmärkesikonen och skriver in sina uppgifter.

Läs senare! Ibland har man inte tid att läsa en webbsajt som man är inne i men vill spara den till senare. Skapa då en skräddarsydd påminnare med länken Create your bookmarklet >>. Bestäm hur snart som du vill bli påmind om länkar att läsa i eposten. Dra sedan ikonen Read Later till bokmärkesmenyn i webbläsaren. När du är inne på en sida som du vill läsa senare, klickar du bara på Read Later. Dagens skörd av webbsajter att läsa hittar du när du öppnar eposten. Enkelt och praktiskt!

Titta gärna på DemoGirls video, där hon demonstrerar hur man använder YourLi.st!

via DemoGirl

Länk Nyckelord: Andra bloggar om: , , , , ,


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips