Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2011-05-28

 

EnterInternet - För dig som är ny på Internet

EnterInternet - webbplats för IT-noviser Det här är en webbplats som jag verkligen rekommenderar för alla som vill komma igång med Internet och som måste göra det på egen hand genom självstudier. Låt de här åtta studenterna vid Linnéuniversitetet, som gjort webbplatsen EnterInternet guida dig! Du kommer att känna dig trygg och lära dig mycket i en inspirerande miljö.

De behandlar precis de uppgifter som vi alla använder vid datorn dagligen - epost, webbläsare för surfning, Skype för videosamtal, Facebook, blogg, video på YouTube, betala räkningar på internetbanken, TV och radio på internet, bokning av biljetter och mycket mer. Klicka bara på fliken Ämnen A-Ö så kommer du att sitta länge och lära dig massor som du har glädje av på Internet.

EnterInternet använder på många ställen foton av det som presenteras på bildskärmen med markeringar och de visar steg för steg hur man gör - det är mycket pedagogiskt! Snyggt och färgglatt, webbsajten är snabb, fräsch och inbjudande!

Det är lätt att hitta tack vare flikar med Ordlista, Frågor och svar, Ämnesförteckning över ett 40-tal ämnen, Webbkarta, Tips och länkar. Läs i deras blogg om hur de har gjort efterforskningar, planerat, tänkt och jobbat med webbplatsen!

Nu vet du var du kan få hjälp nästa gång du vill använda Internet. Klicka på Ämnen A-Ö hos EnterInternet och du hittar säkert det du söker och får fina instruktioner hur du ska göra.


via Barometern.se: Linnéstudenter bakom internetsida för ovana datoranvändare

Etiketter: , , , , ,|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips