Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2011-09-15

 

Nyfiken på nyheter i IT-världen?

Publicerat med Scoop.it! Det är svårt att hålla sig ajour med nyhetsflödet, eftersom det kommer så mycket information om nya produkter och program hela tiden. Så man måste sålla i informationsflödet - eller låta någon annan sålla.

Nu finns det en utmärkt gratistjänst - Scoop.it! - som gör det möjligt att samla det man blir intresserad av i det stora nyhetsflödet och publicera det på ett snabbt och attraktivt sätt.

Titta gärna in på mina två webbplatser - IT och äldre och Blandat och användbart och se om du hittar något av intresse. Klicka på knappen Follow uppe till höger om du vill prenumerera på nya artiklar.

Tror du att Scoop.it! skulle vara något för dig? Läs om hur enkelt det är att använda Scoop.it – Samla webbtips om dina intressen – Publicera med Scoop.it! – och hör av dig till mig, så får du en inbjudan.

Etiketter: , , , , , ,|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips