Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2012-11-26

 

Dramaten & De misslyckade konsumenternas afton

"Vi lever i en tid där kravet på mätbarhet är absolut. Helst i kronor och ören. Volym är normen. Kvalitet kommer ofta på andra plats. Vad är jag? En medborgare i ett land eller en aktör på en marknad? Vad satsar du på att lägga i just din portfölj? Är du en lyckad konsument, eller en misslyckad? Håller vi på att förvandlas till de där människorna som Oscar Wilde beskrev? De där som vet priset på allt - men värdet av inget.

Kom till Dramaten den 26 november och få några svar: det blir samtal, teater, debatt. Satsa dina aktier på något som definitivt kommer att generera ett mervärde.

De misslyckade konsumenternas afton är ett samarbete med Sveriges Radio – Radioteatern, Samhällsredaktionen och Radiokören – och är det andra samarbetet i serien aktuella nedslag. Det första hette Dramaten& En fråga om klass och ägde rum i april 2012."

Föreställningen består av tre akter och du kan se allt i efterhand tack vare inspelningen med Bambuser, 1 tim 16 min.

Etiketter: , , , , , ,|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips