Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2007-05-19

 

Apples MacBook tåligast i stort test av bärbara

Apple MacBook Numera är det bärbara datorer som säljer bäst. De är kraftfulla, tar liten plats och de kan alltid finnas till hands. Men eftersom vi transporterar dem, så måste de också tåla stötar och omild behandling.

PC för Alla rapporterar om en noggrann undersökning som genomförts av nio datorfabrikat i prisklassen 10.000 kronor. (Dagens Nyheter redovisade undersökningen förra månaden, men artikeln finns inte på DN.se) Man testade främst stöttålighet, batteritid och bildskärmskvalitet och resultaten kan jämföras i en tabell. Det omilda stöttålighetstestet kan man följa i en video.

Man bör inte tappa en bärbar från bordshöjd ner på golvet. Det testet klarade bara Apples MacBook, som för övrigt blev bäst i test med längst batteridrift (3 timmar), bäst testvärden och lägst vikt - men den testade modellen har också den minsta bildskärmen på 13,3 tum. Ingen av de bärbara datorerna underkändes i testet skall väl också sägas.

Många PC-användare har blivit intresserade av nya MacBooken, som har Intels Core 2 Duo processor och som kan köra Windowsprogram. En styrka hos Apples datorer är den rikliga utrustningen av utmärkta program som följer med datorn och som gör att man klarar det mesta av sin datorbehandling utan att behöva köpa till program. MacBook har inbyggd webbkamera som tillsammans med programmet iChat gör samtalen med vänner mer personliga. Datorn har också inbyggd utrustning för trådlös kommunikation (WiFi och BlueTooth). Ta gärna en titt på vad du kan få för 10.000 kronor med den nya MacBooken, som precis har kommit med ännu bättre prestanda. OS-krig

Bildkälla: Matt McGee

Länk Nyckelord: , , , , ,


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips