Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2007-05-23

 

Mac eller PC - det är frågan!

Mac versus Asus Nu har tidskriften M3 gjort en jämförelse av bärbara datorer. De har testat Mac och PC-datorer i den övre prisklassen - riktiga vinthundar i prisklassen 25.000 kronor. I artikeln får en Macbook Pro gå en match mot en Asusdator med Lamborghinitema i sju ronder. Läs om den spännande fajten!

Om du nu inte har tänkt att investera mer än kanske 10.000 kronor i en ny dator, så kan du ha glädje av artikeln som PC för Alla skrev nyligen med en motsvarande jämförelse mellan bärbara Mac- och PC-datorer i prisklassen 10.000 kronor.

Inget väcker tydligen så starka känslor som valet av dator/datorplattform - Mac OS eller Windows. Det vittnade en animerad diskussion i engelska The Guardian Unlimited nyligen om - I hate Macs. Och liknande kraftiga känslor får uttryck i kommentarerna till de här båda artiklarna. Vi datoranvändare skall nog vara glada över att vi nu har fått konkurrenskraftiga alternativ. Det är bara att välja det som fungerar bäst för dig och för mig.

Bildkälla: IDG

Nyckelord: , , ,


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips