Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2011-05-31

 

Spännande nytänkande om surfplattor hos ASUS!

Asus Padfone Det händer spännande nytänkande på det mobila området under 2011. Tidskriften M3 berättar att ASUS står inför två innovativa produkter som kan bli riktigt intressanta, inte minst för seniorers möjligheter att upptäcka utbudet på Internet.

1. ASUS Eee Pad är en surfplatta som kan dockas i ett tangentbord som har batteri och ger 16 timmars batteritid. Du kan köpa ASUS Eee Pad omgående. M3 har testat produkten och bedömer att ASUS Eee Pad är en av de bästa Androidplattorna just nu - till samma pris som den billigaste surfplattan iPad från Apple. Jag har läst många testningar i amerikanska tidskrifter som ger samma lovord för ASUS Eee Pad.

2. Till jul kan vi räkna med att pröva ASUS Padfone (se bilden) som presenterades på Computexmässan igår. Den är ännu inte färdigutvecklad men tanken är följande: En mobil som dockas i en surfplatta och kan laddas där och ge ström och kamera och liv till en 10-tums surfplatta. Två datorer i en, alltså!

ASUS nyaste utbud är spännande - en surfplatta av god kvalitet med ett vidhängande tangentbord som tillsammans blir en bärbar dator. Och en kombinerad surfplatta och Androidmobil som samarbetar om batteri och vitala funktioner.

Surfplattorna med Apples iPad kom redan på våren 2010 och har tagit marknaden med storm. Äntligen har tillverkarna gjort "datorer för människor", tänkt på användbarheten, enkelheten att med fingerrörelser på skärmen bestämma vad man vill ha gjort - allt detta har inneburit ett helt nytt enklare umgänge mellan människor och datorer. De flesta är överens om att Apples iPad än så länge vinner över Androidplattor när det gäller enkelheten att använda surfplattan.

Seniorer som inte tidigare har vågat ge sig ikast med Windows och PC-datorer kan nu med surfplattor uppleva friheten på Internet, glädjen att hitta fram till användbar information. Om du blir intresserad har jag samlat artiklar om surfplattor. Speciellt för seniorer tror jag att surfplattorna kan innebära en möjlighet att ta sig ut i Internetvärlden och bli fångade av den!

Spana in skriverier framöver om de här två ASUS-produkterna! Vi lär få höra mycket mer om dem under året!

Padfone: Asus Officially Announces Its Android Tablet/Phone Combo (Videos)

Etiketter: , , , , , , ,|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips