Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2007-08-28

 

Testa RSS-läsaren Bloglines i vässat utförande!

Bloglines En kär gammal vän har fått en efterlängtad ansiktslyftning! Bloglines är en av de första RSS-läsarna på webben - älskad av många, tills de nya ägarna försummade sitt "fosterbarn". Nykomlingen Google Reader hängde däremot med i den nya tidens förändringar och många övergick till Google Reader som RSS-läsare.

Men i dagarna har Bloglines presenterats med helt nya funktioner, som kommer att ge Google Reader en utmaning. Man kan välja de mest intressanta webbplatserna i Bloglines och lätt skapa sin startsida med dem genom dra-och-släpptekniken och sedan ordna flödena på startsidan. Man kan läsa flödena som eposttitlar eller läsa hela innehållet. Ja, det mesta kan man anpassa efter hur man själv vill ha det. Och fler nya, viktiga funktioner aviseras.

Om du ännu inte har skaffat dig en RSS-läsare, bör du prova nya Bloglines! Den är lätt att komma igång med! När man en gång har valt att samla på RSS-flöden för att följa med vad som händer, blir det så mycket enklare när man använder en RSS-läsare, där man själv dessutom kan styra över utseendet och vad man väljer att läsa.

Läs gärna mer om varför också du har användning av en RSS-läsare för att följa nyheter på webben om sådant som intresserar dig. De flesta som är aktiva på Internet känner igen den oranga RSS-ikonen men många vet inte riktigt hur den kan användas. Men det finns flera utmärkta beskrivningar som berättar hur du kan ha glädje av RSS-flöden på webben.

Uppdatering 5 september 2007: Utmärkta DemoGirl visar i en videoguide hur man kan använda de nya funktionerna i Bloglines nya beta.

Läs mer:

Read/WriteWeb: Bloglines Launches Beta Re-design and Start Page
Surftips - Seniorer: Varför RSS är bra för just dig!
Surftips - Seniorer: RSS förklarat så att man själv vill pröva på!
Surftips - Seniorer: Varför använda nyhetsläsare?

Länk Nyckelord: , , , ,


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips