Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2004-12-27

 

Dagbokssajter rapporterar direkt

Sydsvenskan hade en artikel igår om bloggar som rapporterar snabbt om jordskalven i Sydostasien till släkt och vänner. Många svenskar med anhöriga i området är väldigt oroliga. Men de kan få information på internet. Här kan vi läsa några bloggare som hört av sig från katastrofområdena:
 
- Jättevågor dödade tusentals i Asien  
- Par från Lund fick sin by bortspolad  
- Svenskar i Thailand vittnar om chock och förödelse  
- E-post från en man i Indien
- Annia och Johan rapporterar från Ao Nang
- En lättad mamma berättar att hennes dotter mår bra  
- Micha och Patrik klarade sig precis från vågorna  
- Rashika skriver från Sri Lanka  
- Vaknade av att sängen skakade
 
På sajten Resdagboken kommer nu många inlägg från svenskar som är ute och reser i Asien och vill berätta att de mår bra trots alla omständigheter.

"Vi har haft en dag idag som vi aldrig kommer att glömma! Vi kände skalvet imorse, men tänkte inte mer på det. Det dröjde ju flera timmar tills vi förstod vad det var... Här i Ao Nang har massor av affärer förstörts och många har fått sina livsverk förstörda", skriver två som heter Annia och Johan från sin resa i Thailand.

Det finns även en mängd blogginlägg från folk som bor i de berörda områdena av Asien. Bloggandet gör det lättare att få folks personliga upplevelser av händelserna.

Via Erik Stattins blogg


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips