Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2005-11-28

 

Seniorer bloggar otraditionellt

"Att blogga håller min 92-åriga pappa intresserad av livet." Det berättar dottern till en kycklinguppfödare i Tennessee i en artikel i CNN.com nyligen. Det är inte bara en pensionerad journalist, 75 år, som bloggar. Han håller nu igång fyra bloggar i olika ämnen sedan han har lagt ner fyra andra bloggar.

Flera seniora bloggare har upptäckt att pressen intresserar sig för deras funderingar i bloggarna, så att de har blivit ombedda att vara med i radio och TV-program.

Det är enkelheten att publicera på webben, t ex med Blogger, som ger även seniorer de här nya möjligheterna att uttrycka sig och att utan kostnader och utan svårigheter nå ut med tankar om sådant som är värt att leva för. (CNN-artikeln är på engelska)

Varför bloggar inte också du?!!


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips