Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2006-02-11

 

Terapeutiska bilder

Therapeutic Pictionary Livet växer till på bredden
De flesta verkar tro att livet är något som växer på längden, när det i själva verket växer till på bredden. I alla fall borde man leva på det viset. Orden är Carl Fredrik Holtermanns, liksom illustrationerna. Bloggen heter Therapeutic Pictionary - Skisser till en terapeutisk pekbok.

Bloggverktygen kan användas till mycket fantastiskt! Tankestycken! Med illustrationer som går rakt in i hjärtat! Och värmer de mest frusna! Tack Beta Alfa 2.0 för tips om den här underbara bloggen! Jag kommer att prenumerera på den för att inte missa varje nytt inlägg. Varje tankestycke har en underfundig illustration i svart och vitt, ofta också rött! Missa inte dem!

Envar sin egen terapeut. Kanske. Jag skissar på en slags terapeutisk pekbok som man kan peka i och säga: "Så där känner jag just nu".

Upptäck Carl Fredriks pappersschabloner! Här bara några exempel - Snacktristess, Egentligen borde man...

Själv har jag många favoriter! Det är inte svårt att hitta dem i de fyra arkiv som finns hittills sedan starten år 2006 och som snabbt fylls på. CFH vill ha dina kommentarer!

Nyckelord: , ,

Bildkälla: Copyright©CFH


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips