Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2007-03-30

 

Dell lyssnar på användarnas idéer och agerar snabbt!

Dell bärbar dator För drygt en månad sedan drog datortillverkaren Dell igång IdeaStorm. De vände sig till sina kunder och ville lyssna på deras önskemål. Idéerna strömmade snabbt in i tusental. Sedan samlades de viktigaste synpunkterna till en webbenkät, där de fått 100.000 svar.

Redan knappt en vecka efter det att svaren kommit in, går nu Dell ut med informationen, ATT de kommer att utrusta vissa datorer med det som efterfrågats mest av användarna, nämligen öppet Linuxsystem i datorerna i stället för Microsoft Windows eller Vista. På punkt efter punkt som togs upp i användarönskemålen berättar Dell om åtgärder som kommer att vidtas med det snaraste. (BBC News: Dell gives the go-ahead for Linux)

Gratulerar, Dell! Den här lyhördheten för användarnas synpunkter är något nytt i datorvärlden - en oerhört välkommen och värdefull förnyelse!

Men i Sverige går det hittills trögt att införa Linux i företags- och offentliga sektorns datorer, trots att avtal finns med Microsoft (Computer Sweden: Segt för Suse i Sverige).

Time Magazines utmärkelse Årets person 2006 gick inte till någon utsedd person förra året som den brukar. Utmärkelsen gick i stället till Dig, till oss alla internetanvändare som bidrar på nätet i communities, med foton, videos och bloggar. Dells IdeaStorm visar nu hur riktigt tänkt det var av Time att lyfta fram internetanvändarna. Du, användare, är nu också en viktig produktförnyare! Vi går äntligen en mer användartillvänd framtid till mötes!

Bildkälla: Flickr/nybbled

Länk Nyckelord: , , ,


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips