Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2006-04-29

 

Lätt att göra egen webbplats!

NetaSpace erbjuder en ny gratistjänst, som är en hel webbplats. Jag har testat litet genom att lägga upp Webbtips hos Silversurfarna.

Så, välkommen till Silversurfarnas Webbtips för seniorer som vill använda webben och göra upptäkter! Registrera dig - det behövs för att komma in men det kostar inget. Och ingen kommer att missbruka din epostadress. Du kan också passa på att beställa ett nyhetsblad från Silversurfare, som skickas till din epostadress.

Det här är en mycket intressant ny webbtjänst, som är en hel webbplats faktiskt, med möjlighet att lägga in artiklar, hålla igång en blogg, arrangera diskussionsforum, erbjuda nyhetsbrev, få webbstatistik och mycket annat.

Tjänsten från NetaSpace är helt gratis - men det betyder naturligtvis att den är reklamfinanserad med reklaminslag både upptill i fönstret och ibland i högra delen av fönstret också.

Undersök gärna tjänsten och hör av dig med kommentarer på webbplatsen! Kanske är det här något för dig! Hjälpfunktionerna är utmärkta, dock på engelska. Det finns både FAQ och en hjälpfil på cirka 80 sidor, som man uppmanas att ladda ner redan när man registrerar sig.

Nyckelord: ,


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips