Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2005-03-22

 

Smart design!

Varför inte förena estetik med funktionalitet? I det här japanska fotobildspelet ser vi på första bilden något som ser ut som ett utomhusbibliotek vid entrén till ett köpcentrum i Nagoya i centrala Japan. Men det är smartare än så! Det som ser ut som böcker i bokhyllorna är ett ekologiskt vindkraftverk som tillsammans med solceller ovanpå svarar för mycket av elektriciteten som behövs i det här köpcentret.

Titta gärna på hela fotobildspelet. Själv skulle jag gärna vilja köra omkring i Toyotas nya läckra fordon för en person - In the hot seat - men det lär väl dröja innan det kommer till Sverige.

via Rebecca Bloods What´s in Rebecca´s pocket? Rebecca Blood, universitetsprofessor, är en av de första bloggarna från förra seklet.


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips