Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2006-02-28

 

Ebokläsare med papperskvalitet

Sony PRS-500 Nu har tekniken kommit så långt att det blir intressant att läsa böcker elektroniskt. Sony har i dagarna lanserat sin Ebokläsare Sony PRS-500 med en bildskärm som ger en läsupplevelse som en vanlig bok - "som ingen annan". Läsaren väger bara ca 250 gram, är stor som ett A5-ark och kan tankas med e-böcker och pdf-filer. Sitt i din sköna fåtölj och läs dina favoritförfattare.

Speciellt värdefullt är den höga kontrasten och upplösningen som gör att man kan läsa i solljus ute och att läsvinkeln är nästan 180 grader. Texten kan också förstoras till 200%.

Men priset är tyvärr högt, ca 2.700 kronor, och den här e-bokläsaren har bara gråskala, inte färgmöjlighet. För många böcker spelar det kanske ingen roll, men vill man läsa tidningar i pdf-format är de inte lika vackra i gråskala som i färg. Det är väl bara en tidsfråga när färgen kommer till Sonys nya ebokläsare.

Nyckelord:

Bildkälla: SonyStyle; Textkällor: PC för Alla
Sony


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips