Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2004-12-31

 

Allt det bästa för det nya året 2005!Tack alla besökare hos Surftips - Seniorer för ert intresse sedan starten i somras, för att ni stannar upp och läser och ofta söker er vidare ut i cyberrymden.

Ni önskas alla, denna sorgens nyårshelg, allt det bästa inför kommande år 2005. Med mobiltelefoner och via Internet kan vi dela smärtan med alla de hundratusentals människor som förlorat nära och kära och kanske allt de äger.

Om du vill följa utvecklingen i Sydostasien finns det här en mängd med länkar via InternetBrus till människor som skriver dagbok direkt på plats.

I ett reportage i SVTs Rapport tidigare i kväll kunde vi se hur uppröjningsarbetet redan är i full gång. Den här tiden på året kommer turisterna till Sydostasien och en stor del av befolkningen lever numera på turismen. Två forskare inom turism skrev i tisdags en debattartikel i DN, där de visade att för varje utebliven turist påverkas direkt eller indirekt fem eller kanske tio personer, som på olika sätt är beroende av turisten, ofta är de familjeföretagare utan försäkringsskydd.

Turister är som bin som flyger från blomma till blomma. Hoppas att vi kan utsträcka vår solidaritet utöver dessa omtumlande insamlingsveckor, så att vi återvänder till de drabbade länderna, som mest av allt behöver vår närvaro, våra pengar och vår glädje och uppskattning över allt vad de erbjuder.

Gott Nytt År önskar Anita|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips