Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin

2005-06-09

 

Min pension och Expertsvar vann Guldlänken

Guldlänken 2005 Bästa e-tjänst blev minpension.se och juryn motiverar beslutet så här:
"Minpension.se är en nyttig tjänst som ger pensionssparare en individuell prognos av den framtida pensionen. Tjänsten är enkel att använda och ger en gedigen känsla av mervärde. Ett särskilt plus får den för att offentlig och privat sektor samverkar med kundens bästa för ögonen. Juryn väljer minpension.se till vinnare för tjänstens suveräna självklarhet."

Priset för bästa samverkan gick till Vetenskapsrådet för webbplatsen expertsvar.nu. Juryns motivering lyder:
"Expertsvar.nu är en till synes enkel tjänst som kopplar ihop journalisters frågor med svar från forskare. Bakom tjänsten döljer sig en gedigen samverkan med universitet och högskolor samt ett system väl avpassat för målgruppens behov och situation. Juryn väljer Expertsvar till vinnare för att den löser ett väl definierat problem med en genomtänkt tjänst beroende av kontinuerlig och påtaglig samverkan."


Läs mer om Guldlänkensom delades ut under konferensen Offentlig@rummet!

Källa: Computer Sweden


|

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours? Listed on Blogwise

#blog-pager-newer-link { float: $startSide; } #blog-pager-older-link { float: $endSide; } #blog-pager { text-align: center; } .clear { clear: both; } .widget-content { margin-top: 0.5em; } /** Tweaks for layout editor preview */ body#layout #outer-wrapper { margin-top: 0; } body#layout #main, body#layout #sidebar { margin-top: 10px; padding-top: 0; } ]]>
Site Feed

| Utbildningstips